Bugun...


Şahin Kayaduman

facebook-paylas
HİÇ KİMSENİN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMADIĞI BİR DÜNYA!
Tarih: 23-04-2024 18:47:00 Güncelleme: 23-04-2024 18:47:00



Ne Müslüman dünya inandığı değerlerin gereğini yapıyor, ne de Avrupalılar  senelerdir reklamını yaptıkları  İNSAN HAKLARI VE ÖZGÜRLÜKLER  konusunda  kesinlikle dürüst değiller …!
• Müslüman dünya için denizin bittiği yerdeyiz, söylenecek hiç bir şey yok, çünkü yok hükmündeler.
• Amerika ve AB ülkelerinin yönetimleri(halk hariç) artık anlaşıldı ki Siyonizm ‘in gönüllü fedaileri………!
Dünya Siyaset Tarihi,  bundan sonra, GAZZE ‘de sergilenen korkunç vahşeti,  milad olarak kayda geçecek : Gazze’den önce,  Gazze’den sonra diye…
        Gerçekten Gazze, insanlık alemi için tam bir turnusol kâğıdı gibi oldu  ;  herkesin mayası, gerçek yüzü  ortaya çıkmış oldu !
• Avrupa ülkelerinin senelerce öne çıkardıkları ve savuna geldikleri, insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları ve özgürlükler konusunda sahtekar olduklarını, yalan söylediklerini, münafık olduklarını, Gazze’de işlenen katliâmlar bütün dünyaya öğretti !
• Rahmetli Erbakan hocamız, 1970’lerde “BİRLEŞMİŞ  MİLLETLER  TEŞKİLATI  İSRAİL DEVLETİNİ KURMAK İÇİN  KURULDU…….” deyince şaşırmıştık !  Şimdi ne kadar haklı olduğuna şahit oluyoruz !   Nato, Avrupa İnsan hakları Mahkemesi,
Avrupa konseyi, Dünya sağlık Örgütü, falan filan….
hepisi martavalmış, hepisi insanları avutma ve kandırma hikayeleri imiş!…..
• Güya Hayvan hakları savunucu olan, kedi ve köpeklere sevgi şovları yapan bu aşağılık yaratıklar ;
Gazze ‘de bebekler katledilirken,  suçsuz çocukların cesetleri sokaklarda, enkaz yığınları arasında  çürürken, köpekler tarafından yenilirken  neden sessizler….?  Neden yeri göğü inletmezler  ?
Demek ki Müslümanlar, bu namussuzların gözünde insan değil …!  Daha doğrusu, demekki bu alçaklar insan değil …!  Tamamı Siyonizm ‘in tasmalı köpekleri !  Bunlara güven olur mu ?
• Yine Gazze  soykırımı bize öğretti ki  ; Müslüman ülkelerin başındaki yöneticilerin tamamı, emperyalizmin EYALET VALİLERİ, hiçbir güçleri de yok, hiç bir yetkileri de yok !….
       Binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete !



Bu yazı 272 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI